C.Guseth (Freedom House): Au ajuns sa transforme intr-un titlu de glorie un dosar la DNA

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 17:17
1033 citiri
C.Guseth (Freedom House): Au ajuns sa transforme intr-un titlu de glorie un dosar la DNA
Foto: Arhiva

Insistenta cu care liderii PSD sustin ca Adrian Nastase a fost condamnat politic si ca DNA raspunde la comanda politica arata ca acestia actioneaza in mod iresponsabil pentru decredibilizarea justitiei, ceea ce este un fapt ingrijorator, subliniaza Cristina Guseth, director al Freedom House Romania.

Declaratiile au fost facute in contextul in care, joi, CSM a stabilit ca premierul Victor Ponta si ministrul Dan Sova au afectat independenta justitiei si au generat neincrederea populatiei in actul de justitie prin declaratiile facute cu privire la condamnarea la inchisoare a lui Adrian Nastase.

"Reactia de joi dimineata a doamnei presedinte al ICCJ, Livia Stanciu, mi s-a parut foarte ferma, la fel ca si reactiile din timpul sedintei CSM. Ma intreb daca in urma cu 7 ani ne-am fi putut imagina ca presedintele Inaltei Curti poate sa ii dea o astfel de replica premierului (in 2007 Romania a intrat in Uniunea Europeana - n.red.) ", a comentat pentru Ziare.com Cristina Guseth dezbaterea ...citeste mai departe despre "C.Guseth (Freedom House): Au ajuns sa transforme intr-un titlu de glorie un dosar la DNA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristina Guseth Ponta justitie, #Guseth Nicusor Constantinescu DNA, #Guseth vizita Nuland , #Stiri Administratie