Bucurestiul va dispune in curand de un nou patinoar

Luni, 23 Decembrie 2013, ora 08:45
1617 citiri
Bucurestiul va dispune in curand de un nou patinoar
Sursa foto: Romania TV

Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca se fac demersuri pentru construirea unui nou patinoar in cadrul Complexului National, precizand si termenul de finalizare.

"Putem spune cu bucurie ca rezolvam si problema de la patinoarul Flamaropol, aflat intr-o situatie deplorabila. A fost una dintre problemele de suflet cu care ne-am confruntat. Nu a fost finantat, nu s-au gasit alte surse, iar patinoarul a ajuns in situatia in care nu se mai putea practica sport. Prin intelegere cu Consiliul General al Primariei Municipiului Bucuresti, a transferat acest patinoar si terenul aferent catre Consiliul General. Se afectueaza un studiu pentru constructia unui nou patinoar. Termenul de finalizare este undeva la sfarsitul lui 2015, cand vom avea un nou patinoar in Bucuresti", a spus ministrul.

Nicolae Banicioiu a precizat ca impreuna cu Ministerul Dezvoltarii vor fi demarate lucrarile de reabilitare a complexurilor sportive: "Impreuna cu ministerul dezvoltarii am reusit sa promovam o hotarare de guvern privind programul de reabilitare a complexele sportive nationale pentru a imbunatati structura sportiva de performanta. Ministerul dezvoltarii va pune in practica acest program din 2014".

#patinoar Bucuresti, #pationar ministerul Tineretului, #constructie patinoar , #Stiri Administratie