Bucurestiul ramane fara caldura si apa calda? RADET anunta "iminenta sistare a activitatii"

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 16:33
1103 citiri
Bucurestiul ramane fara caldura si apa calda? RADET anunta "iminenta sistare a activitatii"
Foto: Arhiva Ziare.com

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti, a anuntat, vineri, iminenta sistare a activitatii, insa acest lucru nu inseamna ca locuitorii Capitalei vor ramane fara caldura si apa calda.

"Am facut numeroase apeluri, atat in spatiul public, cat si catre toate institutiile administrative implicate, pentru constientizarea situatiei, astfel incat factorii responsabili sa poata lua deciziile necesare sprijinirii sistemului de termoficare. Foarte multe dintre aceste demersuri au ramas insa fara raspuns.

Tocmai de aceea, situatia in care ne aflam azi este foarte grava si afecteaza bucurestenii in mod direct. Va asigur ca vom face tot ce depinde de noi din punct de vedere uman si profesional pentru deblocarea situatiei actuale", a declarat Valentin Vitalariu, directorul general RADET, intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei.

Sistarea activitatii este generata de notificarea primita de la SC Electrocentrale Bucuresti SA, prin care s-a comunicat faptul ca ...citeste mai departe despre "Bucurestiul ramane fara caldura si apa calda? RADET anunta "iminenta sistare a activitatii"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#RADET caldura Bucuresti, #RADET apa calda Bucuresti , #Stiri Administratie