Bucurestiul, prea aglomerat pentru ambulante. Solutia: Medici pe motociclete SMURD

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 18:01
1478 citiri
Bucurestiul, prea aglomerat pentru ambulante. Solutia: Medici pe motociclete SMURD
Foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, miercuri, ca urmeaza sa implementeze in scurt timp un proiect prin care vor fi achizitionate mai multe motociclete SMURD pentru a se scurta timpul de interventie la urgente avand in vedere traficul aglomerat.

"Noi am introdus doua motociclete SMURD in Bucuresti. Acum urmeaza sa facem chiar o escadrila cu un numar mult mai mare de motociclete tocmai pentru prima interventie ca sa poata sa se strecoare prin trafic si sa ajunga foarte rapid. Modelul este luat de la britanici, din Londra, un oras foarte aglomerat si care are astfel de echipaje de medici de interventie pe motociclete.

Noi l-am testat si urmeaza, sper, in foarte scurt timp sa implementam proiectul. (...) E imposibil sa ajungi in 6-8 minute la orice caz, in nicio tara nu se poate face asta. Nu te poti teleporta ca in Star Trek. (...) In Sofia, echipele ajung la interventii de cod rosu si cu o ora intarziere. Bucurestiul a evoluat foarte mult, dar continuam sa ne ...citeste mai departe despre "Bucurestiul, prea aglomerat pentru ambulante. Solutia: Medici pe motociclete SMURD" pe Ziare.com

#motociclete SMURD, #motociclete SMURD medici, #motociclete SMURD Bucuresti , #Stiri Administratie