Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bucurestenii din Sectorul 3, alimentati de Magistrala II Sud, raman 3 zile fara apa calda si caldura

Bucurestenii din Sectorul 3, alimentati de Magistrala II Sud, raman 3 zile fara apa calda si caldura
RADET anunta, luni, ca bucurestenii care locuiesc in zona cuprinsa intre Bulevardul Energeticienilor, strada Fizicienilor, Calea Vitan si Soseaua Mihai Bravu, din Sectorul 3 al Capitalei, alimentata de Magistrala II Sud, raman, timp de trei zile fara apa calda si caldura.

Potrivit unui comunicat transmis de RADET, luni seara, in urma finalizarii lucrarilor de modernizare a tronsoanelor din conducta de termoficare 2 Dn 1000 - Magistrala II SUD, ce alimenteaza zona cuprinsa intre Bulevardul Energeticienilor, strada Fizicienilor, Calea Vitan si Soseaua Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei este necesara oprirea apei calde si a caldurii pentru 72 ore.

"Oprirea este impusa de necesitatea reintregirii tronsonului de conducta, a umplerii instalatiei, a efectuarii manevrelor in sistem pentru punerea in functiune a intregii magistrale si pentru inceperea furnizarii agentului termic pe noile conducte. Lucrarile de inlocuire a tronsoanelor de teava cu conducta preizolata au fost executate de Compania Municipala Energetica Bucuresti si au avut in vedere o zona deficitara in care cetatenii au resimtit disconfort in sezonul anterior de incalzire", arata RADET intr-un comunicat de presa.

Sursa citata mai arata ca lucrarile fac parte din cea mai ampla campanie de reparatii, modernizari si inlocuiri de subansamble tehnice, anuntata inca de la sfarsitul sezonului anterior de incalzire, fiind prima actiune de acest gen dupa o perioada foarte lunga de timp. ...citeste mai departe despre "Bucurestenii din Sectorul 3, alimentati de Magistrala II Sud, raman 3 zile fara apa calda si caldura" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 555 ori
Citeste mai multe despresector 3 Bucuresti apa caldura