Bucurestenii au iesit in Piata Victoriei pentru a 19-a zi la rand: Zi de zi aici vom fi!

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 22:03
1135 citiri
Bucurestenii au iesit in Piata Victoriei pentru a 19-a zi la rand: Zi de zi aici vom fi!
Foto: Arhiva Ziare.com

Cateva sute de oameni au protestat, sambata seara, in Piata Victoriei, in a 19-a zi de manifestatii antiguvernamentale.

In Piata Victoriei s-a scandat: "Zi de zi aici vom fi", "Hotii", "Demisia", "DNA sa vina sa va ia", "PSD, ciuma rosie", "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu".

S-a strigat si "Demisia, demisia", "Justitie, nu coruptie" si au fost afisate pancarte cu mesaje precum "Luptam pentru o tara curata", "Luptam pentru a combate coruptia", "Ne-am saturat sa ne furati, la puscarie vrem sa stati", "Guvern fara corupti".

Oamenii au fluturat steaguri tricolore, au fluierat si au suflat in vuvuzele. Circulatia rutiera in zona s-a desfasurat normal.

Numarul record de manifestanti in Piata Victoriei a fost atins in 5 februarie, cand circa 600.000 de oameni au protestat chiar in ziua in care Guvernul a abrogat Ordonanta de Urgenta privind codurile penale.

Sambata seara, cateva zeci de persoane care sustin Guvernul au protesatat in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia presedintelui Iohannis. Protestatarii au huiduit si au scandat "Demisia", "DNA fara cucuvea" si "Luptam, luptam, Guvernul aparam".

Recordul de participanti la manifestatia de la Palatul Cotroceni a fost in prima zi de proteste, din 5 februarie, cand au iesit in strada peste 2.000 de oameni.

Tot sambata seara, la Pitesti, a avut loc un miting de sustinere a Guvernului organizat de PSD.

Sambata dimineata, in Piata Victoriei din Bucuresti au manifestat pasnic, impotriva guvernului Grindeanu, 600 de parinti si copii. Demonstratii similare vor avea loc si duminica.

UPDATE 19.55: In Piata Victoriei se afla circa 200 de protestatari, anunta Agerpres. Manifestatia este una pasnica. ...citeste mai departe despre "Bucurestenii au iesit in Piata Victoriei pentru a 19-a zi la rand: Zi de zi aici vom fi!" pe Ziare.com

#protest Victoriei sambata 18 februarie, #protest Piata Victoriei 19 zi, #protest Cotroceni sambata, #proteste sambata seara , #Stiri Administratie