Boureanu a facut plangere penala impotriva politistilor. Vrea sa iasa din arest pentru control medical

Duminica, 11 Iunie 2017, ora 13:51
1198 citiri
Boureanu a facut plangere penala impotriva politistilor. Vrea sa iasa din arest pentru control medical
Foto: Arhiva Ziare.com

Cristian Boureanu a depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria 1 impotriva politistilor pe care-i acuza de loviri, violente si vatamare corporala.

Fostul deputat a inaintat si o cerere ca sa iasa din arest pentru a face un control medical, potrivit avocatului sau.

"Domnul Boureanu a depus in cursul zilei de vineri la Parchetul de pe langa Judecatoria 1 o plangere penala avand obiectul lovire, violente, vatamare corporala, formulata impotriva celor implicati, fiindca la acel moment nu stia identitatea politistului care l-a agresat", a declarat Luiza Popescu, avocatul lui Cristian Boureanu.

Aparatorul a mai precizat ca fostul deputat vrea sa iasa din arest pentru a face un control medical.

"Referitor la starea actuala de sanatate a domnului Boureanu, noi am facut o cerere scrisa sa i se permita iesirea din arest pentru a merge la control medical. Are fisurat maxilarul, dintii din fata, timpanul, trebuie continuate investigatiile medicale. Asteptam sa vedem in ce conditii i se va permite", a mai spus Luiza Popescu.

Politistul Marian Godina a postat, sambata, pe Facebook un filmulet in care se vede cum politistul lovit de Cristian Boureanu riposteaza. Imaginile sunt insotite de mesajul "eu zic ca a fost o reactie proportionala si corecta. Bravo, colegule!".

"Pentru cei care spuneau ca politistul nu a avut nicio reactie si ca a fost prea bland. Urmariti finalul. A avut reactie sau nu? Eu zic ca a fost o reactie proportionala si corecta. Mie, unul, mi-a facut ziua mai frumoasa. Bravo, colegule! Asa trebuia raspuns!", este mesajul pe care Marian Godina l-a alaturat filmuletului.

Totodata, pe o pagina de Facebook intitulata "Politia Rutiera Bucuresti", dar care nu este cea oficiala a Brigazii Rutiere, dupa cum au anuntat reprezentantii institutiei, au aparut si alte imagini din noaptea respectiva. Pe filmare, este inregistrat politistul cand il ameninta pe Cristian Boureanu ca il "scoate" la stiri, reprosandu-i ca este "intr-o vadita stare de ebrietate". De asemenea, omul legii ii transmite fostului deputat ca ii va face dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, in noaptea de vineri spre sambata, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecatoriei Sectorului 1. ...citeste mai departe despre "Boureanu a facut plangere penala impotriva politistilor. Vrea sa iasa din arest pentru control medical" pe Ziare.com

#Boureanu plangere penala politisti, #Boureanu bataie politisti, #Boureanu bataie politisti trafic , #Stiri Administratie