Bogdan Chirieac a pierdut definitiv procesul in care ii cerea lui Cristian Sima 1,5 milioane de dolari

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 18:45
1339 citiri
Bogdan Chirieac a pierdut definitiv procesul in care ii cerea lui Cristian Sima 1,5 milioane de dolari
Foto: Antena3

Analistul politic Bogdan Chirieac a pierdut definitiv procesul in care i-a cerut brokerului Cristian Sima daune morale pentru acuzatiile la adresa sa, in valoare de 1,5 milioane de dolari.

Curtea de Apel Bucuresti a decis sa-i dea castig de cauza lui Cristian Sima, dupa ce Tribunalul Bucuresti dispusese, in 4 februarie 2014, ca brokerul sa ii plateasca lui Chirieac daune de 30.000 de dolari.

"Admite in parte, astfel cum a fost precizata, actiunea formulata in contradictoriu cu paratul Sima Cristian. Obliga paratul Sima Cristian la plata sumei de 30.000 USD daune morale (echivalent in lei la data platii). Respinge cererea de obligare a paratului Sima Cristian la plata de daune materiale", potrivit deciziei de anul trecut, de la Tribunalul Bucuresti.

Aceasta decizie a fost contestata atat de Chirieac, cat si de Sima, la Curtea de Apel Bucuresti.

"Admite apelul. Schimba in parte sentinta apelata in sensul ca: Respinge in tot actiunea si cererea de cheltuieli de judecata a ...citeste mai departe despre "Bogdan Chirieac a pierdut definitiv procesul in care ii cerea lui Cristian Sima 1,5 milioane de dolari" pe Ziare.com

#Bogdan Chirieac pierdut proces Cristian Sima , #Stiri Administratie