Boc, Videanu si Ariton, audiati la DNA in dosarul lui Blaga

Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 11:52
1155 citiri
Boc, Videanu si Ariton, audiati la DNA in dosarul lui Blaga
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostii ministri Emil Boc, Adriean Videanu si Ion Ariton s-au prezentat, joi, la DNA Ploiesti, pentru audieri, in dosarul in care Vasile Blaga este cercetat pentru trafic de influenta.

Primul care a ajuns la DNA Ploiesti, la ora 9:20, a fost Ion Ariton, fostul ministru al Economiei. Acesta a fost urmat la de Adriean Videanu, care a ajuns 40 de minute mai tarziu. Fostul premier Emil Boc a ajuns si el putin dupa orele 11:00, arata Mediafax.

Daca Ion Ariton a spus doar ca a fost citat de procurori in calitate de martor, Adriean Videanu a transmis jurnalistilor ca nu face declaratii "decat in fata domnilor procurori".

Cat despre Emil Boc, acesta a spus la iesire ca a dat o scurta declaratie in calitate de martor: "Am raspuns la intrebarile organului de ancheta cu privire la procedurile de organizare si functionare din partid si din cadrul Guvernului. Mai ...citeste mai departe despre "Boc, Videanu si Ariton, audiati la DNA in dosarul lui Blaga" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Emil Boc DNA Ploiesti, #Videanu martor dosar Blaga, #Aritin DNA Ploiesti Blaga, #Vasile Blaga dosar trafic influenta , #Stiri Administratie