BNR vrea sa dea 1,6 milioane de euro pe grupurile sanitare pentru sediul central

Duminica, 01 Martie 2020, ora 12:51
862 citiri
BNR vrea sa dea 1,6 milioane de euro pe grupurile sanitare pentru sediul central
Foto: BNR.ro

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a lansat o licitatie de 7,72 milioane lei (1,6 milioane euro), fara TVA, pentru modernizarea grupurilor sanitare din sediul central situat in Bucuresti, pe strada Doamnei, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Licitatia are in vedere "modernizarea grupurilor sanitare in sediul BNR din str. Doamnei nr. 8, proiectare si executie".

Ofertantul va avea in vedere, printre altele, refacerea instalatiei electrice existente, nemodernizata in ultimii 30 de ani, refacerea instalatiei de ventilatie, nefunctionala in prezent, si inlocuirea instalatiei termice inclusiv schimbarea radiatoarelor si legaturilor la coloane.

"Ofertantul trebuie sa faca dovada executarii, respectiv prestarii in ultimii 3 ani, in cadrul unuia sau mai multor contracte, de lucrari si servicii similare cu cele care fac obiectul contractului, in valoare de minim 3,5 milioane lei, fara T.V.A. (pentru lucrari), respectiv minim 85.000 lei, fara T.V.A. (pentru servicii)", se arata in anunt.

Tipul procedurii este procedura simplificata, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 martie. ...citeste mai departe despre "BNR vrea sa dea 1,6 milioane de euro pe grupurile sanitare pentru sediul central" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BNR grupuri sanitare, #BNR licitatie publica wc , #Stiri Administratie