Blue Air va relua din toamna cursele pe ruta Bacau-Torino

Marti, 11 August 2020, ora 11:53
688 citiri
Blue Air va relua din toamna cursele pe ruta Bacau-Torino
Blue Air/Facebook

Blue Air va relua cursele pe ruta Bacau-Torino incepand cu data de 1 octombrie, odata cu finalizarea lucrarilor de modernizare efectuate la Aeroportul International Bacau.

Anuntul vine in contextul in care compania aeriana a anuntat marti ca isi extinde operatiunile in Italia, alocand o aeronava suplimentara bazei sale din Torino, incepand cu luna septembrie 2020 si va introduce trei noi rute de la Torino.

"Blue Air isi extinde operatiunile in Italia, alocand o aeronava suplimentara bazei sale din Torino, incepand cu septembrie 2020. Blue Air va introduce trei noi rute de la Torino si va creste frecventele de zbor curente pe rutele interne din Italia. Blue Air isi imbunatateste oferta de sapte rute interne (doua noi) de la Torino, cu doua zboruri zilnice catre Catania, un zbor zilnic catre Lamezia Terme si zboruri noi catre Bari (Nou) si Cagliari (Nou), adaugate rutelor existente - Napoli, Alghero si Trapani", informeaza compania.

Blue Air va zbura spre opt destinatii din/catre baza sa din Torino, conform urmatorului program: Torino - Catania 13 zboruri/saptamana, Torino - Lamezia 7 zboruri/saptamana, Torino - Bari 6 zboruri/saptamana, Torino - Cagliari 4 zboruri/saptamana, Torino - Napoli 4 zboruri/saptamana, Torino - Alghero 3 zboruri/saptamana, Torino - Trapani 2 zboruri/saptamana si Torino - Bacau 3 zboruri/saptamana - de la 1 octombrie.

"Suntem bucurosi sa anuntam extinderea operatiunilor noastre din Torino, pentru a oferi o conectivitate din ce in ce mai buna intre regiunile cheie din Italia. Incepand din 2015, Blue Air a investit continuu pe piata din Torino, realizand o crestere durabila a bazei sale de clienti si a expertizei locale. Alocand doua aeronave la baza noastra din Torino, vom introduce noi rute si vom suplimenta orarul de zbor catre cele mai cautate destinatii din Italia. Italia este o piata esentiala pentru noi, iar Blue Air isi reafirma angajamentul fata de calatorii italieni, adaptandu-se rapid la cererea in crestere pentru conectivitate interna si oferind servicii de cea mai buna calitate la preturi scazute. Totodata, raspundem cererii mari de conexiune regionala intre Moldova si Nordul Italiei prin reintroducerea rutei Bacau -Torino de la 1 octombrie", spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

In cursul anului 2019, Blue Air a transportat peste 4,2 milioane pasageri, operand o flota de 25 aeronave si detinand o cota de piata de 17,8%.

Compania are circa 1.000 de angajati si opereaza avioane tip Boeing 737. In cei 15 ani ...citeste mai departe despre "Blue Air va relua din toamna cursele pe ruta Bacau-Torino" pe Ziare.com

Romanian Game Awards a ajuns la ediția a II-a. Cele mai bune jocuri video create în România în ultimul an sunt premiate
Romanian Game Awards a ajuns la ediția a II-a. Cele mai bune jocuri video create în România în ultimul an sunt premiate
An de an, zeci de jocuri dezvoltate în România sunt lansate pe platformele din întreaga lume iar zeci și sute de mii de oameni le joacă. Aflată la a doua ediție, Romanian Game Awards va...
România a devenit a doua piață de fuziuni și achiziții din regiune: ”Valoarea medie a unei tranzacții este de 40 de milioane de euro”
România a devenit a doua piață de fuziuni și achiziții din regiune: ”Valoarea medie a unei tranzacții este de 40 de milioane de euro”
România a reușit să devină a doua piață de fuziuni și achiziții (M&A) din regiune, după ce a depășit Cehia și este foarte aproape de Polonia, deși PIB-ul României este la jumătate...
#blue air, #Italia, #Romania, #zboruri aeriene, #bacau, #aeroport , #Stiri Administratie

Curs valutar

1 EUR = 4.9737 RON

-0.0012

1 USD = 4.5689 RON

-0.0184
  1. ANAF vrea să implementeze un sistem fiscal ca în Vest pentru români. Cum va funcționa noul e-Factura pentru persoane fizice și care sunt temerile contabililor
  2. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  3. O mare putere în panică: Prăbușire a vânzărilor cu 7 miliarde, consumatorii nu mai ”mușcă” momeala
  4. Un sat întreg va fi ras de pe fața pământului. În locul său se va deschide o mină de cărbune
  5. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  6. Rețeaua de energie a României, în fața unei schimbări majore. Cine ajunge să plătească pentru dezechilibre și ce soluții avem
  7. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  8. Creștere uriașă a salariului piloților de la Tarom după protestul de luni. Au obținut și o diurnă mai mare
  9. Exodul a 300 de milioane de oameni, care lasă lumea mută: Miracolul Chinei și planul de a depăși SUA
  10. Soluția extremă a unui cunoscut analist economic: Copiii să muncească de la 16 ani, toată lumea să lucreze până la 75 de ani. “Ideea de a sta și a primi bani nu mai e funcțională”