Bloomberg: Kovesi denunta atacuri venite de la persoane cu pozitii extrem de inalte

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 21:15
828 citiri
Bloomberg: Kovesi denunta atacuri venite de la persoane cu pozitii extrem de inalte
Foto: Arhiva Ziare.com

In ultimii ani, politicienii romani au fost decimati de sute de arestari privind cazuri de coruptie, insa acestia incearca acum sa submineze cea mai mare campanie anticoruptie din istoria moderna a tarii est-europene, acuza Laura Codruta kovesi, procurorul-sef al DNA, intr-un interviu pentru publicatia Bloomberg.

"Recent, am vazut mai multe incercari de ridiculizarea a luptei anticoruptie, pentru ca aceasta sa para nesemnificativa. Ce daca esti anchetat de procurori? Este la moda sa fii anchetat de DNA", descrie Laura Codruta Kovesi atmosfera din Romania.

Sefa DNA a fost intervievata de Bloomberg, joi, in aceeasi zi in care prestigioasa agentie de presa i-a luat un interviu si vicepremierului Vasile Dancu, tot la Bucuresti.

Un numar record de oficiali romani au fost adusi in fata justitiei doar in ultimii ani, dupa ce Kovesi a lansat o companie anticoruptie asemanatoare cu "Mainile Curate" din Italia anilor '90, scrie Bloomberg. Printre suspecti se numara un prim-ministru si ...citeste mai departe despre "Bloomberg: Kovesi denunta atacuri venite de la persoane cu pozitii extrem de inalte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi DNA interviu Bloomberg , #Stiri Administratie