Biserica se mobilizeaza in asteptarea refugiatilor: Sa dam dovada de oameni civilizati. Va dura zile, nu ani

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 23:49
1218 citiri
Biserica se mobilizeaza in asteptarea refugiatilor: Sa dam dovada de oameni civilizati. Va dura zile, nu ani
Foto: Ministerul Afacerilor Interne

Mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan, a plecat, marti, in zonele Moravita si Lunga, pentru a pregati lacasele de cult sa ajute refugiatii, daca acestia vor veni.

"Vrem sa dam un mesaj locuitorilor din zonele acestor campusuri de primire a lor (de la Moravita si Lunga, n.red.), sa-i linistim ca acesti oameni care vor veni nu vor locui cu miile in satul lor, ci sunt in tranzit si sa putem fi de folos 'la miez de noapte'.

Pentru ca, pe langa barbati puternici, vor fi si biete femei, mame cu copii, iar la miezul noptii e mai greu ca autoritatile sa aiba un ceai si o bucata de paine. Si atunci, am vorbit cu preotii din anumite localitati sa traga clopotul si sa adune sfanta biserica si toata lumea sa mearga sa ajute, sa dam dovada de oameni civilizati, de oameni care ajuta pe cineva, pentru ca totul va dura zile, nu ani", a declarat, marti, Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan.

Inca o tabara de refugiati in Romania: Cati imigranti poate gazdui

Acesta a mai spus ca a ...citeste mai departe despre "Biserica se mobilizeaza in asteptarea refugiatilor: Sa dam dovada de oameni civilizati. Va dura zile, nu ani" pe Ziare.com

#BOR refugiati Romania, #Biserica refugiati Romania, #IPS Ioan Selejan refugiati, #Romania tabere refugiati , #Stiri Administratie