Biserica nu a fost uitata la rectificare: Cati bani a primit Catedrala Mantuirii Neamului

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 18:38
794 citiri
Biserica nu a fost uitata la rectificare: Cati bani a primit Catedrala Mantuirii Neamului
Foto: Ziare.com

Secretariatul de Stat pentru Culte a primit la rectificarea bugetara suma de 67 de milioane de lei, din care o suma considerabila este pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

"Bugetul alocat la rectificare cultelor este de 67 de milioane de lei. Din cele 67 de milioane de lei, 25 de milioane de lei sunt pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Neamului", a spus ministrul Eugen Teodorovici, raspunzand unei intrebari referitoare la suma data pentru acest obiectiv, din totalul suplimentarii bugetare pentru Secretariatul de Stat pentru Culte.

Teodorovici nu e de acord cu Isarescu pe Codul Fiscal: Sub nicio forma nu revenim asupra masurilor

Catedrala Mantuirii Neamului era finalizata, in iunie, aproximativ 60 la suta, iar in 2017 ar putea fi gata pentru a fi tinute slujbe, costurile pentru lucrarile "la rosu" fiind sub 100 de milioane de euro.

In decembrie 2011 se turna prima cifa de beton la ...citeste mai departe despre "Biserica nu a fost uitata la rectificare: Cati bani a primit Catedrala Mantuirii Neamului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Catedrala Mantuirii Neamului rectificare bugetara, #25 milioane lei Catedrala Mantuirii Neamului, #bani buget Catedrala Neamului, #lucrari Catedrala Mantuirii Neamului , #Stiri Administratie