Biroul lui Vlad Voiculescu de la MagiCAMP a fost spart, dar hotii nu au furat banii

Miercuri, 04 Octombrie 2017, ora 17:15
1087 citiri
Biroul lui Vlad Voiculescu de la MagiCAMP a fost spart, dar hotii nu au furat banii
Foto: Facebook/Vlad Voiculescu

Biroul ONG-ului MagiCAMP, condus de fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, a fost spart in noaptea de marti spre miercuri.

Intamplator sau nu, hotii nu au luat toate obiectele valoroase, ci doar pe unele, dupa cum remarca Vlad Voiculescu pe Facebook. In plus, acestia nu s-au atins nici de banii aflati la vedere.

"In noaptea asta, biroul MagiCAMP a fost spart. Nu stiu daca am fost vizat eu, organizatia sau pur si simplu niste obiecte. Cei care au intrat au purtat manusi si au fortat fereastra.

Au furat doar jumatate din laptopurile din birou, nu s-au atins de banii care erau la vedere pe raft, de restul tehnicii de calcul sau de cheia de la masina parcata in fata blocului", scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

Fostul ministru lanseaza, prin intermediul retelei de socializare, un apel catre cei care au fortat fereastra, patrunzand in sediul ONG-ului care organizeaza tabere pentru copiii cu afectiuni grave, asa cum e cancerul:

"Daca au fost pur si simplu hoti... si daca au vrut pur si simplu sa faca rost de bani... ii rugam sa le aduca inapoi astazi.

Dincolo de obiectele pe care ar putea primi cateva sute de euro, este munca de luni de zile a echipei care organizeaza taberele pentru copii cu afectiuni grave si toate celelalte proiecte MagiCAMP", isi incheie postarea Vlad Voiculescu.

A.S. ...citeste mai departe despre "Biroul lui Vlad Voiculescu de la MagiCAMP a fost spart, dar hotii nu au furat banii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#birou MagiCamp spart, #birou ONG Vlad Voiculescu hoti , #Stiri Administratie