Beny Steinmetz, omul de afaceri din spatele proiectului Rosia Montana, a fost arestat in Israel

Luni, 19 Decembrie 2016, ora 13:59
2358 citiri
Beny Steinmetz, omul de afaceri din spatele proiectului Rosia Montana, a fost arestat in Israel
Foto: Arhiva Ziare.com

Politia israeliana l-a arestat pentru interogare pe Beny Steinmetz, unul dintre cei mai bogati oameni din Israel, intr-o ancheta initiata de Guvernul din Guineea, pentru fapte de coruptie, a anuntat compania sa, BSG Resources (BSGR), cel mai important actionar in proiectul aurifer de la Rosia Montana.

Omul de afaceri israelian este cercetat in tara noastra in dosarul retrocedarii ilegale a fermei Baneasa si a 47 de hectare din Padurea Snagov, in care a fost trimis in judecata de procurorii DNA.

"Aceasta situatie este urmare a investigatiilor in curs, pe care BSGR le considera depasite, privind mita si coruptie vizand BSGR", se arata intr-un comunicat al companiei, care adauga ca acuzatiile nu au nicio baza, transmite Reuters.

Potrivit societatii, ancheta a fost initiata de Guvernul din Guineea si de organizatii internationale de politie din SUA, Marea Britanie si Elvetia.

Compania a precizat ca Steinmetz este consultant in cadrul sau.

In dosarul in care a fost retinut,... citeste mai departe despre "Beny Steinmetz, omul de afaceri din spatele proiectului Rosia Montana, a fost arestat in Israel" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Beny Steinmetz arestat, #Beny Steinmetz spionare Kovesi, #Beny Steinmetz arestat Israel , #Stiri Administratie