Becali ramane in inchisoare - instanta nu il lasa sa se opereze la Munchen

Joi, 20 Februarie 2014, ora 14:30
1816 citiri
Becali ramane in inchisoare - instanta nu il lasa sa se opereze la Munchen
Foto: B1TV

Judecatorii de la Tribunalul Constanta au decis, joi, ca Gigi Becali sa ramana in inchisoare, dupa ce latifundiarul a cerut sa fie eliberat pentru a se opera la coloana intr-o clinica din Munchen.

Decizia nu este definitiva, aceasta putand fi atacata cu recurs, transmite Antena 3. Magistratii nu au facut, insa, niciun fel de referire la boala lui Becali in momentul in care au dat verdictul.

Reprezentantul legal al omului de afaceri, Maria Vasii, a declarat, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune, ca decizia judecatorilor este nefondata si ca va depune o contestatie in acest caz.

Gigi Becali are hernie de disc. Ar putea fi eliberat pentru a se trata

"Este un refuz nejustificat de a avea parte de ingrijire medicala potrivita. Nu gasesc niciun argument plauzibil pentru care a fost respinsa aceasta cerere. De obicei nu fac speculatii, dar cred ca Gigi Becali a fost infrant de statutul sau social si de alura de personalitate publica", a afitmat Vasii.

Cinci ...citeste mai departe despre "Becali ramane in inchisoare - instanta nu il lasa sa se opereze la Munchen" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gigi Becali inchisoare, #Gigi Becali operatie, #Gigi Becali operatie inchisoare , #Stiri Administratie