Becali, interviu in presa britanica: Dumnezeu l-a ales pe Trump sa anuleze Apocalipsa. Sunt cel mai bogat om in viata

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 17:09
2858 citiri

Gigi Becali a oferit un interviu in presa britanica sportiva, insa, pe langa problemele legate de Steaua, el a povestit si despre perioada petrecuta in inchisoare, filosofia sa in legatura cu femeile si a impartasit si secretul care l-a ajutat sa fie "cel mai bogat om in viata".

Becali nu s-a sfiit nici sa-si arate simpatia fata de politicile promovate de Donald Trump, condiderand ca presedintele SUA a fost ales de Dumnezeu sa salveze lumea de Apocalipsa.

Publicatia World Soccer il prezinta ca "fostul cioban care si-a facut averea din imobiliare dupa caderea comunismului, dupa care a cumparat Steaua in 2003, ceea ce i-a permis sa isi desfasoare public viziunile ultranationaliste, misogine si homofobe". Britanicii amintesc si ca Becali a fost deputat si europarlamentar si ca a candidat, fara succes, la prezidentialele din Romania, dar si de cei doi ani petrecuti in inchisoare pentru coruptie.

"Cunoscut pentru gura sa sloboda, sunt unii care spun ca Becali a fost Donald Trump inainte ca Donald Trump sa fie Donald Trump", glumesc jurnalistii britanici.

Si comparatia nu este una intamplatoare, avand in vedere ca Becali se declara mare admirator al lui Trump si al politicilor sale.

"Noua, romanilor, ne plac politicile lui Trump. Nationalism, religie, anti-globalizare. Ma refer la mine acum. Majoritatea politicienilor au vrut ca Hillary Clinton sa fie presedintele SUA pentru ca ea sustine o politica a globalizarii, neomarxista. Am spus si cand Trump a candidat ca daca va deveni presedinte, Dumnezeu va anula Apocalipsa. Poate ca liderii lumii au realizat ca lumea nu se indreapta in directia corecta si i-au permis lui Trump sa fie presedinte", a declarat Becali in interviul publicat in editia tiparita a World Soccer.

Intrebat daca el considera ca se aseamana cu Trump, fostul parlamentar a spus ca unii asa sustin, dar modestia nu-i permite sa faca o asemenea comparatie.

"Analistii politici din Romania spun ca sunt Donald Trump de Romania. Dar e o comparatie prea mare ca sa pot sa ma pronunt. E prea mare pentru ca asa imi spune bunul simt. Ce face Trump acum e un stalp in salvarea lumii. Nu pot sa ma compar cu ce face el. Nu e un inger, nu e un sfant, dar Dumnezeu a ales ca, prin el, sa anuleze Apocalipsa.

Privind lucrurile asa, eu sunt multumit de ce sunt, nu trebuie sa ma compar cu altcineva. Daca sunt invidios pe cineva, sunt invidios pe vietile calugarilor si sfintilor Bisericii Ortodoxe. In afara de calugari si sfinti n-as vrea sa traies ...citeste mai departe despre "Becali, interviu in presa britanica: Dumnezeu l-a ales pe Trump sa anuleze Apocalipsa. Sunt cel mai bogat om in viata" pe Ziare.com

#Becali Trump ales Dumnezeu Apocalipsa, #Becali interviu britanici World Soccer , #Stiri Administratie