BEC si-a suspendat activitatea pana la pronuntarea CCR privind referendumul

Sambata, 04 August 2012, ora 11:42
1753 citiri
BEC si-a suspendat activitatea pana la pronuntarea CCR privind referendumul

Biroul Electoral Central a anuntat sambata ca isi suspenda activitatea pana la data pronuntarii hotararii Curtii Constitutionale cu privire la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului national din 29 iulie pentru demiterea presedintelui Romaniei si pentru confirmarea rezultatelor.

"Avand in vedere dispozitiile art. 23 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului si comunicatele emise de Curtea Constitutionala la datele de 2 august 2012 si 3 august 2012, Biroul Electoral Central a adoptat, astazi, 4 august 2012, Hotararea nr. 49/H/BEC2012/RD privind suspendarea activitatii birourilor si oficiilor electorale constituite la referendumul national pentru demiterea presedintelui Romaniei din 29 iulie 2012", se precizeaza intr-un comunicat al BEC.

Plenul Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) a decis, vineri, preschimbarea termenului de dezbateri acordat in privinta referendumului pentru demiterea presedintelui Romaniei de la data de 12 septembrie la 31 august, tinand seama de termenul acordat Guvernului pentru transmiterea listelor electorale permanente actualizate, dar si in vederea asigurarii solutionarii cu celeritate a cauzei.

Mai mult - CCR muta termenul: Aflam decizia asupra referendumului pe 31 august

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BEC suspendare activitate, #BEC decizie referendum CCR , #Stiri Administratie