Baroul Bucuresti decide peste trei saptamani daca il exclude pe Victor Ponta

Marti, 02 August 2016, ora 15:09
829 citiri
Baroul Bucuresti decide peste trei saptamani daca il exclude pe Victor Ponta
Foto: Facebook/Victor Ponta

Cererea Monicai Macovei privind excluderea din Baroul Bucuresti a lui Victor Ponta se va lua in discutie in prima sedinta a consiliului baroului, care va avea loc la data de 23 august, a declarat decanul Baroului, Ion Dragne.

"Sesizarea respectiva (facuta de Monica Macovei - n.red.) o sa intre pe agenda Consiliului Baroului Bucuresti pe data de 23 august. Consiliul va decide prin vot daca sunt documente suficiente si daca toata lumea este lamurita sau daca se va desemna un raportor, in cazul in care sunt necesare verificari suplimentare, de exemplu, daca ordinul a fost sau nu comunicat, daca a fost sau nu contestat sau suspendat.

Este posibil sa cerem si punctul de vedere al avocatului (Victor Ponta - n.red.) sau chiar sa fie invitat pentru a uza de dreptul la aparare. Daca va aprecia, consiliul o va invita si pe autoarea cererii (Monica Macovei - n.red.) ", a declarat decanul Baroului Bucuresti.

Potrivit legii 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, ...citeste mai departe despre "Baroul Bucuresti decide peste trei saptamani daca il exclude pe Victor Ponta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta excludere Barou Bucuresti, #Ponta avocat Macovei, #Ponta plagiat , #Stiri Administratie