Banca Transilvania a donat pana acum 1 milion de euro pentru romani, spitale si comunitate

Miercuri, 22 Aprilie 2020, ora 15:45
850 citiri
Banca Transilvania a donat pana acum 1 milion de euro pentru romani, spitale si comunitate

Banca Transilvania a contribuit pana acum cu 1 milion de euro pentru a ajuta in lupta impotriva Covid-19 spitalele, medicii, pe cei din linia intai, pe romanii din intreaga tara.

25 de ventilatoare mecanice pentru respiratie, aparate de testare Covid-19 si consumabile - masti, manusi, combinezoane si dezinfectanti - au ajuns la peste 30 de spitale judetene si de prima linie din 25 de localitati din tara.

Pe siteul bancii, in newsroom/Luptam impotriva Covid-19, sunt actualizate in timp real si transparent informatiile despre implicarea bancii.

In anumite actiuni de donare, Banca Transilvania are parteneri precum Asociatia Daruieste Viata si Beard Brothers.

De asemenea, BT este unul dintre initiatorii platformei Doneaza pentru linia intai, alaturi de alte companii romanesti, eMAG, Mobexpert si Bitdefender.

Platforma a fost lansata pentru a solidariza romanii in sustinerea medicilor, personalului medical, politistilor, armatei si jandarmilor.

In aceasta cursa cu timpul, cand cifrele inseamna oameni, BT a fost si este alaturi de romani, acolo unde este nevoie. ...citeste mai departe despre "Banca Transilvania a donat pana acum 1 milion de euro pentru romani, spitale si comunitate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Banca Transilvania donatii spitale , #Stiri Administratie