Banca delapidata de aproape 300.000 de euro de o casiera

Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 23:29
1009 citiri
Banca delapidata de aproape 300.000 de euro de o casiera
Foto: Ziare.com

O unitate bancara din judetul Prahova a fost delapidata de aproximativ 300.000 de euro de o casiera care si-a insusit banii, in conditiile in care colega acesteia nu a participat efectiv la verificarea numerarului si inchiderile de casa.

Potrivit buletinului de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au efectuat cercetari intr-un dosar penal care a vizat doua femei banuite de savarsirea infractiunilor de delapidare si neglijenta in serviciu.

"Din cercetarile politistilor au rezultat indicii ca una dintre femei, in calitate de casier al unei unitati bancare, si-ar fi insusit din numerarul existent in casieria unitatii, respectiv tezaur, sumele de 999.951,99 RON si 66.499,90 euro, profitand de faptul ca cealalta nu ar fi participat efectiv la verificarea numerarului si la inchiderile de casa, aceasta din urma incalcandu-si astfel atributiunile de serviciu privind monitorizarea si inchiderea casieriei", se arata in documentul citat.

Dosarul a fost inaintat unitatii de parchet competente, cu propunere de emitere a rechizitoriului si sesizare a instantei. ...citeste mai departe despre "Banca delapidata de aproape 300.000 de euro de o casiera" pe Ziare.com

#banca delapidata Prahova, #banca delapidata 300000 euro casiera , #Stiri Administratie