Avocatul Olgutei Vasilescu dezvaluie cine a facut denuntul care i-a adus clienta dupa gratii

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 17:07
1292 citiri
Avocatul Olgutei Vasilescu dezvaluie cine a facut denuntul care i-a adus clienta dupa gratii
Foto: Facebook/Lia Olguta Vasilescu

Radu Marinescu, avocatul Olgutei Vasilescu, a declarat, miercuri, dupa retinerea primarului Craiovei, ca denuntul in acest caz a fost facut de trei oameni de afaceri.

Avocatul, care a precizat ca nu stie date din dosar deocamdata, a punctat totusi ca unul dintre denuntatori ar fi var al unui candidat la Primaria Craiovei.

"Este vorba despre trei oameni de afaceri, care sustin ca au realizat un sprijin in campanie. Unul este craiovean. Doamna primar sustine ca nu ii cunoaste. Nu are nicio legatura cu Adrian Mititelu si cu alt dosar", a spus avocatul.

Olguta Vasilescu, primarul din Craiova, audiata la DNA

"Nu este vorba de luare de mita, doar de o posibila folosire a influentei pentru a obtine sponsorizari. Ceea ce a fost sponsorizare are acoperire scriptica. Unul dintre cei care sustin ca a realizat acest sprijin nu l-a realizat, dar a solicitat doamnei primar o serie de demersuri nelegale si a fost refuzat. E ruda a unuia dintre candidatii actualei campanii", a punctat ...citeste mai departe despre "Avocatul Olgutei Vasilescu dezvaluie cine a facut denuntul care i-a adus clienta dupa gratii" pe Ziare.com

#Olguta Vasilescu retinuta DNA, #Olguta Vasilescu DNA, #Olguta Vasilescu dosar DNA , #Stiri Administratie