Avocatul lui Ghita: Familia nu stie unde se afla, insa nu l-a dat disparut

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 17:45
943 citiri

Avocatul lui Sebastian Ghita sustine ca membrii familiei fostului deputat nu stiu unde se afla acesta, dar nici nu l-au dat disparut.

"Nici familia si nici dintre cunostintele lui Sebastian Ghita nu stiu unde se afla acesta. Nu au nicio informatie si nu au nici modalitatea de a-l cauta. Nu l-au dat disparut. (...) Nu mi s-a mai intamplat sa apar un client cu care nu am reusit sa iau legatura. Nu am avut vreo solicitare din partea unei rude sa continuam sa il reprezentam pe Sebastian Ghita, insa noi am decis ca trebuie sa facem asta.

Imputernicirea avocatiala a fost semnata de tatal lui Sebastian Ghita. Nu am nicio informatie unde se afla inculpatul", a declarat, marti, avocatul Bogdan Micu, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde s-a judecat contestatia impotriva deciziei prin care s-a dispus arestarea preventiva in lipsa a fostului deputat.

Pe 5 ianuarie, un complet de la instanta suprema a emis un mandat de arestare in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita, dupa ce ...citeste mai departe despre "Avocatul lui Ghita: Familia nu stie unde se afla, insa nu l-a dat disparut" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ghita disparut familie, #Sebastian Ghita disparut, #Sebastian Ghita DNA , #Stiri Administratie