Avocatul Doru Bostina, judecat intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de peste un milion de euro

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 18:15
939 citiri
Avocatul Doru Bostina, judecat intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de peste un milion de euro
Foto: Facebook/Doru Bostina

Avocatul Doru Bostina a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, alaturi de alte patru persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti i-au trimis in judecata pe Doru Catalin Bostina, Mihai Raducanu, Ironim Tentean, Alexandru Mihai Tudorica si Alexandru Cucu pentru evaziune fiscala, respectiv complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata.

Potrivit rechizitoriului, in perioada septembrie 2012- aprilie 2013, Doru Bostina, in calitate de avocat coordonator la o casa de avocatura, a inregistrat in evidentele contabile sapte facturi fiscale privind operatiuni fictive, respectiv achizitii de servicii de la o firma a carui administrator era Alexandru Cucu, prin aceasta modalitate sustragandu-se de la plata obligatiilor fiscale in cuantum de 1.677.048 lei, reprezentand impozit pe venit si TVA de plata.

"In perioada iunie ...citeste mai departe despre "Avocatul Doru Bostina, judecat intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de peste un milion de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avocat Bostina judecat milion euro, #Doru Bostina judecat evaziune , #Stiri Administratie