Avocatul deputatului spagar: Clientul meu a fost victima unei inscenari, nu stiu ce se face atata haos

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 16:12
1176 citiri
Avocatul deputatului spagar: Clientul meu a fost victima unei inscenari, nu stiu ce se face atata haos
Foto: B1 TV

Gheorge Coman a iesit in mare graba din sediul DNA, la ora 15.50, fara sa stea de vorba cu jurnalistii care il asteptau afara.

"Am dat declaratii in fata procurorilor. Ma voi prezenta in fata instantei", au fost singurele cuvinte pe care acesta le-a spus, indreptandu-se spre masina.

Cu putin timp inainte, avocatul Bogdan Vlad, cel care il reprezinta pe deputatul Gheorghe Coman in dosarul de coruptie deschis de DNA pe numele sau, isi apara clientul si sustine ca acesta nu se face vinovat de niciuna dintre acuzatiile care i se aduc.

"Nu stabilim noi vinovatii la momentul asta procesual. Vinovatiile le stabilesc instantele, a afirmat cineva ca a luat vreo suma de bani, a rezultat de vreo undeva ca a luat vreo suma de bani? (...) S-a incercat un flagrant, dar acest asa-zis flagrant a esuat, dansul nu a primit nicio suma de bani, a fost provocat in legatura cu suma respectiva de bani, dar dansul nu a primit nicio suma de bani.

Nici eu nu stiu exact datele problemei, dar in ...citeste mai departe despre "Avocatul deputatului spagar: Clientul meu a fost victima unei inscenari, nu stiu ce se face atata haos" pe Ziare.com

#avocat Bogdan Vlad deputat spagar, #deputat Gheorghe Coman mita dosar DNA, #deputat Gheorghe Coman coruptie , #Stiri Administratie