Avocat din Bucuresti, retinut pentru trafic de influenta: Cerea bani pentru a musamaliza dosare

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 13:42
934 citiri
Avocat din Bucuresti, retinut pentru trafic de influenta: Cerea bani pentru a musamaliza dosare

Un avocat din Baroul Bucuresti a fost retinut, miercuri, pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA, fiind acuzat de infractiuni de trafic de influenta in forma continuata.

Potrivit procurorilor, in perioada iunie - septembrie 2012, avocatul Cengizler Ceyhun i-a pretins unei persoane (denuntator) diferite sume de bani, promitandu-i ca va folosi influenta pe care o avea asupra politistilor si magistratilor-procurori care instrumentau o cauza penala, astfel incat sa ii determine sa adopte o solutie favorabila ei, se arata intr-un comunicat remis presei de DNA.

Astfel, la data de 22 iunie 2012, inculpatul a cerut si a primit de la denuntator suma de 4.000 de lei pentru a-i oferi politistilor ca acestia sa aiba o atitudine pozitiva fata de el.

De asemenea, in septembrie 2012, avocatul a pretins de la denuntator inca 15.000 euro, din care a primit 15.000 de dolari, bani ce ar fi fost destinati magistratilor care instrumentau dosarul, sustinand ca ii va determina sa sa "il inchida" ...citeste mai departe despre "Avocat din Bucuresti, retinut pentru trafic de influenta: Cerea bani pentru a musamaliza dosare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avocat retinut mita, #Cengizler Ceyhun avocat retinut , #Stiri Administratie