Avionul Air Asia disparut se afla, cel mai probabil, pe fundul marii - oficial

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 08:17
1472 citiri
Avionul Air Asia disparut se afla, cel mai probabil, pe fundul marii - oficial
Foto: New York Post

Avionul Air Asia, disparut duminica de pe radar la numai 40 de minute de la decolare, se afla, cel mai probabil, pe fundul marii, a declarat un oficial indonezian, in cadrul unei conferinte de presa.

Avion disparut de pe radar: Operatiunile de cautare, suspendate

Desi nu se stie cu certitudine ce s-a intamplat cu zborul 8501, un oficial indonezian, Henry Bambang Soelistyo, cel care a condus operatiunile de cautare, a declarat: "Pe baza coordonatelor cunoscute (...), ipoteza e ca avionul se afla pe fundul marii".

Pentru moment nu se stie ce a fost in neregula cu avionul de tip Airbus A320, care decolase din Surabaya, cu directia Singapore, a afirmat si Tony Fernandes, director al companiei aeriene, conform USA Today.

Cat despre cautari, acestea au fost reluate ...citeste mai departe despre "Avionul Air Asia disparut se afla, cel mai probabil, pe fundul marii - oficial" pe Ziare.com

#avion disparut Indonezia, #avion Air Asia disparut radar, #cautari avion disparut Indonezia, #avion disparut Indonezia prabusit mare, #cautari avion disparut radar reluate , #Stiri Administratie