Avioanele F-16 destinate Romaniei, in teste: Pot duce 4 tone de munitie si ataca 10 tinte simultan

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 11:17
1840 citiri
Avioanele F-16 destinate Romaniei, in teste: Pot duce 4 tone de munitie si ataca 10 tinte simultan
Foto: TVR

Desi cele 12 avioane americane de lupta F-16 pe care Romania le-a cumparat de la portughezi vor sosi in tara de abia din 2016, pilotii nostri militari au inceput deja sa le testeze.

Un reportaj TVR din Portugalia informeaza ca seful Statului Major al Fortelor Aeriene Romane a testat, la baza militara din Monte Real, unul dintre avioanele supersonice care au fost vandute tarii noastre.

Generalul Laurian Anastasof are 2.300 de ore de zbor pe mai multe tipuri de avioane. In Portugalia a testat un F-16 destinat Romaniei, intr-un zbor de aproximatov o ora, cu dubla comanda, alaturi de un pilot de vanatoare portughez.

In Portugalia, avioanele F-16 sunt modernizate dupa cerintele romanilor.

Cand ajung primele avioane de vanatoare F-16 in RomaniaGuvernul a aprobat achizitia de avioane F-16 de la Portugalia - cat ne costaRomania cumpara avioane F-16 din Portugalia - prima transa de 100 de milioane de euro, achitataPonta: Romania isi poate permite doar avioane de tip F16 de ...citeste mai departe despre "Avioanele F-16 destinate Romaniei, in teste: Pot duce 4 tone de munitie si ataca 10 tinte simultan" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avioane F16 Romania Portugalia, #piloti romani F16 Portugalia teste , #Stiri Administratie