Avertizare meteo: precipitatii moderate in toata tara, depuneri de polei si ninsori la munte

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 14:01
1019 citiri
Avertizare meteo: precipitatii moderate in toata tara, depuneri de polei si ninsori la munte
Foto: Arhiva Ziare.com

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitatii moderate cantitativ, ninsori la munte si depuneri de polei valabila de sambata, de la ora 23:00, pana luni, la ora 10:00.

Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat vor fi precipitatii in jumatatea de sud a tarii si local in centru si nord-est. In sud-vest cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp si izolat, mai ales la munte, 25-30 l/mp.

In nordul si vestul Olteniei, nord-vestul Munteniei, Muntii Banatului si local in Carpatii Meridionali vor predomina ninsorile si se va depune strat nou consistent de zapada. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales pe crestele montane inalte, spulberand zapada.

In zonele joase de relief din Banat, Oltenia, Muntenia, Transilvania, sudul si centrul Moldovei, vor fi precipitatii mixte, care vor favoriza depuneri de polei.

Sambata dimineata, au fost in vigoare mai multe atentionari de cod galben de ceata, valabile pentru 8 judete ale tarii. ...citeste mai departe despre "Avertizare meteo: precipitatii moderate in toata tara, depuneri de polei si ninsori la munte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avertizare meteo ninsori munte, #ANM avertizare meteo sambata, #avertizare polei ANM , #Stiri Administratie