Autostrada Soarelui a cedat. Pe sensul spre Bucuresti au inceput sa sara dale si traficul a fost deviat

Marti, 17 Iulie 2018, ora 23:34
962 citiri
Autostrada Soarelui a cedat. Pe sensul spre Bucuresti au inceput sa sara dale si traficul a fost deviat
Foto: Arhiva Pixabay

Traficul pe Autostrada Bucuresti - Constanta este oprit, marti seara, pe sensul spre Capitala, in dreptul localitatii Branesti, dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil.

Conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane, pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, la kilometrul 20 al sensului de mers catre Capitala, in dreptul localitatii Branesti, judetul Ilfov, mai multe dale s-au desprins din carosabil, motiv pentru care circulatia in aceasta zona este oprita momentan, pentru lucrari de reparatii.

Traficul este deviat prin parcarea existenta in zona, astfel ca autoturismele evita prin dirijare locul afectat, dupa care revin pe autostrada in imediata apropiere si isi continua drumul.

Infotrafic precizeaza ca se incearca remedierea problemei de catre angajatii CNAIR, la fata locului fiind prezente echipaje pentru a repara urgent zona afectata. ...citeste mai departe despre "Autostrada Soarelui a cedat. Pe sensul spre Bucuresti au inceput sa sara dale si traficul a fost deviat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Autostrada Soarelui dale sarite, #Autostrada Soarelui stricata 2018 , #Stiri Administratie