Autostrada care se prabuseste: CNADNR a depus plangere penala

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 09:42
939 citiri
Autostrada care se prabuseste: CNADNR a depus plangere penala
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ce presa a dezvaluit ca autostrada Orastie - Sibiu sta sa se prabuseasca si trebuie refacuta, Compania de Autostrazi a depus o plangere penala impotriva constructorului.

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Narcis Neaga, a anuntat vineri ca sesizarea in justitie reclama greseli de executie, infomeaza Capital.

"Vreau sa va informez in premiera astazi ca am depus plangere penala impotriva constructorului. Saptamana viitoare, vom merge acolo sa cautam o solutie tehnica astfel incat sa nu tinem autostrada inchisa atata timp cat solicita constructorul. El prefigurase ca autostrada sa fie deschisa prin luna iunie-iulie, este inacceptabil asa ceva.

Am gasit solutii tehnice, luni echipa tehnica de la companie, si alte companii cu care lucram, va fi prezenta acolo, marti vom comunica solutia pe care o vom pune in practica, astfel incat sa nu blocam traficul pe autostrada 200-300 metri versus 20 km. Este inacceptabil", a ...citeste mai departe despre "Autostrada care se prabuseste: CNADNR a depus plangere penala" pe Ziare.com

#autostrada Sibiu Orastie plangere penala , #Stiri Administratie