Autoritatile din Capitala se pregatesc de vreme rea: Se asteapta viscol si ninsori

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 17:58
1131 citiri
Autoritatile din Capitala se pregatesc de vreme rea: Se asteapta viscol si ninsori
Foto: Arhiva Ziare.com

Autoritatile din Capitala se pregatesc de vreme rea, inclusiv cu utilaje de deszapezire, pentru ca marti dimineata este de asteptat sa ninga in Bucuresti, iar pe strazi sa se depuna un strat de zapada.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat luni un comandament de iarna la sediul institutiei, dupa ce meteorologii au emis o alerta de vant puternic si ninsori, inclusiv pentru Bucuresti.

La inceputul sedintei a fost prezentata situatia primita de Primarie de la meteorologi, care au spus ca pe strazile Capitalei s-ar putea depune un strat de zapada de pana la cinci centimetri.

"In dimineata zilei de marti, 13 decembrie, temporar vor cadea precipitatii, in jur de sase litri pe metru patrat, iar vantul se va intensifica, atingand temporar la rafala viteze de 50-55 km/h. La inceput vor fi precipitatii sub forma de ploaie si lapovita apoi, cel mai probabil, intre orele 02:00-08:00, va ninge si va fi viscol. Estimam ca este posibil sa se depuna un strat de zapada de pana la 3-5 ...citeste mai departe despre "Autoritatile din Capitala se pregatesc de vreme rea: Se asteapta viscol si ninsori" pe Ziare.com

#ninge Bucuresti, #ninsoare Bucuresti, #zapada Bucuresti , #Stiri Administratie