Augustin Lazar, despre declaratiile lui Sebastian Ghita: Nimeni nu a depus vreun denunt

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 12:19
1800 citiri
Augustin Lazar, despre declaratiile lui Sebastian Ghita: Nimeni nu a depus vreun denunt
Foto: captura Youtube

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, miercuri, in legatura cu declaratiile facute de fostul deputat Sebastian Ghita, ca, pana in prezent, nimeni nu a depus "vreun denunt sau vreo plangere intr-un sens sau altul".

Acesta a dat asigurari ca, daca va fi cazul unei anchete, aceasta se va desfasura.

"Toate elementele care sunt prezentate in spatiul public sunt monitorizate ferm de Ministerul Public si doresc sa va mai spun ca persoanele care cred ca au probe cu privire la savarsirea unor infractiuni ele nu trebuie sa ezite si sa se adreseze organelor de urmarire penala, pentru aceasta suntem noi acolo daca cred ca au probe privind savarsirea unor infractiuni.

Doresc sa va spun ca, pana in acest moment, nimeni nu a depus vreun denunt sau vreo plangere intr-un sens sau altul", a aratat Lazar, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Citeste si Din ascunzatoare, Ghita lanseaza noi inregistrari. De data asta il vizeaza pe Basescu ...citeste mai departe despre "Augustin Lazar, despre declaratiile lui Sebastian Ghita: Nimeni nu a depus vreun denunt" pe Ziare.com

#Augustin Lazar acuzatii Sebastian Ghita, #Augustin Lazar Sebastian Ghita , #Stiri Administratie