Audieri maraton la DNA: Cumnatul lui Ponta, Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma

Marti, 17 Februarie 2015, ora 15:20
1237 citiri
Audieri maraton la DNA: Cumnatul lui Ponta, Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, ar fi implicat intr-un dosar de frauda cu fonduri europene. Acesta a fost adus, marti, cu mascatii la sediul DNA Ploiesti.

In acelasi dosar mai dau explicatii si deputatul Sebastian Ghita, care ar avea calitatea de suspect, colegul acestuia din Camera Deputatilor, social-democratul Vlad Cosma, dar si seful CJ Prahova, Mircea Cosma.

De asemenea, la audieri au ajuns si se afla si Marian Coman, fost consilier PSD, precum si omul de afaceri Vladimir Razvan Ciorba.

In acest dosar, anchetatorii suspecteaza ca s-ar fi deturnat aproximativ 54% din fondurile dintr-un proiect european, banii fiind insusiti in interes propriu, potrivit unor surse Mediafax. In acelasi dosar exista si suspiciuni legate de comiterea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, printre care si fapte de evaziune fiscala.

Ziare.com va prezinta in format LIVE TEXT cele mai importante informatii si declaratii:

15:20 - Vlad Cosma a iesit de la audieri fara ...citeste mai departe despre "Audieri maraton la DNA: Cumnatul lui Ponta, Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hertanu cumnat Ponta DNA, #Ghita suspect dosar Ponta , #Stiri Administratie