Au fost desemnati constructorii autostrazii Sebes - Turda. Vezi care este pretul pe kilometru

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 13:29
2114 citiri
Au fost desemnati constructorii autostrazii Sebes - Turda. Vezi care este pretul pe kilometru

CNADNR a selectat constructori romani, italieni si austrieci pentru constructia autostrazii Sebes-Turda, de 70 de kilometri si arata ca derularea licitatiei aferenta celor patru tronsoane a fost realizata in timp record, "unic in istoria CNADNR", iar pretul pe kilometru este de 6 milioane euro.

entru lotul 1, cu o lungime de 17 kilometri, a fost selectata asocierea italiana Impregilo - Salini, in vreme ce lotul al doilea, de 24,2 kilometri, va fi proiectat si construit de asocierea de firme italiene si romanesti RCM Construzioni/ Imob Lux Construct /Consinit /Societatea de Constructii Napoca/ Impresa Ferrara S.N.C Di Angela & Rossella Ferrara/ T Dancor RomConstruct / Shelter Construct/ Associazione Cooperativa Muratori & Affini Ravenna/ Schiavo & C/Eurocerad International.

Lotul al treilea, de 12,4 kilometri, a fost adjudecat de asocierea italiana Tirrena Scavi - Societa Italiana per Condotte d'Acqua, iar ultimul tronson, de 16,3 kilometri, a fost atribuit PORR Construct - PORR Bau (Austria).

"Mentionam ca derularea licitatiei aferenta celor patru tronsoane de autostrada a fost realizata in timp record, unic in istoria CNADNR, respectiv 50 de zile calendaristice. De asemenea, precizam ca in urma derularii procedurii de licitatie in vederea atribuirii contractului <>, valoarea unui kilometru de autostrada este de 6 milioane euro", se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Lucrarile sunt finantate cu bani europeni, din Fondul de Coeziune (85%), si de la bugetul de stat, iar termenul pentru finalizarea acestora este de 70 de luni de la data atribuirii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada Sebes Turda, #constructor autostrada, #pret autostrada , #Stiri Administratie