Atentionari de calatorie pentru mai multe tari din Europa: Greve si vreme rea

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 12:05
1099 citiri
Atentionari de calatorie pentru mai multe tari din Europa: Greve si vreme rea
Foto: Ziare.com

Ministerul Afacerilor Externe a emis numeroase avertizari de calatorie, in ultimele doua zile, fiind vorba despre mai multe greve, precum si informari de vreme rea in Europa.

Potrivit unui comunicat al MAE, in Franta are loc o greva nationala generala, "anuntata de sapte sindicate franceze (CGT, FO, Solidaires, FSU, Unef, Unl si Fidl de l'Ile De France), care se va desfasura joi".

"Vor fi perturbari ale transportului public, rutier si feroviar, pana in dimineata zilei de vineri, ora 08:00.

Detalii privind circulatia trenurilor se pot obtine accesand http://www.sncf.com/fr/horaires-info-trafic. De asemenea, controlorii aerieni sunt solicitati sa intre in greva (de catre DGAC) ceea ce va duce la perturbari ale traficului aerian, fiind prevazute anularea a 20% zboruri de pe aeroportul Orly", se mai arata in comunicat.

USA Today scrie ca joi este programata o greva a controlorilor de trafic aerian din Franta. Pe site-ul sau, compania Air Berlin ii avertizeaza pe calatori sa se ...citeste mai departe despre "Atentionari de calatorie pentru mai multe tari din Europa: Greve si vreme rea" pe Ziare.com

#greva Franta MAE, #avertizare ninsori Slovenia, #avertizare Bulgaria Croatia, #greva feroviara Franta, #greva controlori trafic Franta , #Stiri Administratie