Atentionare de calatorie pentru Germania de la Ministerul de Externe

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 15:55
1601 citiri
Atentionare de calatorie pentru Germania de la Ministerul de Externe
Foto: german-way.com

Ministerul Afacerilor Externe atrage atentia cetatenilor care intentioneaza sa mearga in Germania ca, miercuri si joi, vor fi probleme cu circulatia trenurilor, din cauza unei greve de 24 de ore desfasurate pe teritoriul intregii tari.

Sindicatul german al mecanicilor de locomotiva (GDL) a anuntat organizarea unei greve, pe intreg teritoriul federal, urmand sa fie afectata circulatia trenurilor de pasageri pe distanta lunga, regionale si orasenesti (S-Bahn), precum si a trenurilor de marfa, informeaza MAE, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Greva este programata pe durata a 24 de ore, de miercuri, 15 octombrie 2014, ora 14.00, si pana joi, 16 octombrie 2014, ora 14.00.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa consulte, pentru informatii actualizate, atat website-urile de specialitate (www.gdl.de), cat si website-ul www.mae.ro.

Saptamana trecuta, acelasi sindicat a organizat o greva similara de 9 ore.

Sindicalistii de la GDL solicita o crestere cu 5% ...citeste mai departe despre "Atentionare de calatorie pentru Germania de la Ministerul de Externe" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#MAE atentionare calatorie Germania, #greva feroviara Germania , #Stiri Administratie