Atentiile pentru medici, legalizate pana la finalul lunii octombrie

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 20:28
812 citiri
Atentiile pentru medici, legalizate pana la finalul lunii octombrie
Foto: TVR

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, sambata, ca atentiile pentru medici vor fi legalizate pana la finalul lunii octombrie.

"Daca ai reguli clare si tarife foarte clare, si, bineinteles, inainte de toate, fiscalizate, atunci nu mai este nicio problema cu absolut nimic.

Deci medicul trebuie sa aiba posibilitatea, conform unui tarif stabilit cu conducerea spitalului respectiv si in functie de munca pe care o presteaza, sa poata beneficia de o contributie suplimentara, dar fiscalizata, poate sa aiba dreptul sa aiba pacienti privati in spitalul public, din punctul meu de vedere, la fel, tot in baza unor tarife stabilite si agreate intre el si conducerea spitalului", a mai spus ministrul Sanatatii, sambata, la Cluj Napoca, informeaza TVR.

Intentia Guvernului de a "legaliza spaga" i-a nemultumit pe foarte multi medici, care au cerut in schimb salarii corecte si conditii decente de lucru in spitale, pentru tratarea optima a bolnavilor.

Medicii reactioneaza: Nu vrem ...citeste mai departe despre "Atentiile pentru medici, legalizate pana la finalul lunii octombrie" pe Ziare.com

#atentii medici legalizate Banicioiu, #legalizare mita spitale , #Stiri Administratie