Atentie, turisti! Putem calatori fara vize in Indonezia

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 11:00
1122 citiri
Atentie, turisti! Putem calatori fara vize in Indonezia
Foto: Ministerul Afacerilor Externe

Ministerul roman al Afacerilor Externe a anuntat ca Indonezia a eliminat viza de scurta sedere pentru turistii romani, dupa o intalnire intre seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu, si ministrul pentru Afaceri Externe al Republicii Indonezia, Retno L.P. Marsudi.

Cei doi oficiali s-au intalnit joi, ocazie cu care au semnat Acordul pentru scutire de vize pentru posesorii de pasapoarte diplomatice si de serviciu.

In cadrul discutiilor, diplomatii au abordat teme privind cooperarea bilaterala, avand ca principal obiectiv dinamizarea contactelor politice si a cooperarii economice dintre cele doua state, se arata intr-un comunicat remis vineri redactiei Ziare.com.

De asemenea, ministrul Bogdan Aurescu si omologul indonezian au discutat despre colaborarea in cadrul organizatiilor internationale si au avut un schimb de opinii pe subiecte de interes de pe agenda regionala si internationala.

Aurescu a salutat aniversarea a 70 de ani de la declararea independentei Indoneziei, ...citeste mai departe despre "Atentie, turisti! Putem calatori fara vize in Indonezia" pe Ziare.com

#Indonezia eliminare vize turisti, #Indonezia vize sedere scurta turisti , #Stiri Administratie