Atentie, turisti! Autostrada Soarelui - aglomeratie, accident, restrictii

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 08:46
1167 citiri
Atentie, turisti! Autostrada Soarelui - aglomeratie, accident, restrictii
Foto: Ziare.com

Politistii de la Centrul Infotrafic anunta ca sambata dimineata circulatia este intensa pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta.

"Pe raza judetului Constanta se circula in conditii de ceata, insa vizibilitatea este buna. Pentru a se evita formarea coloanelor de autovehicule pe DN Centura Bucuresti, la intrarea pe A2, politistii redirectioneaza, pentru scurte perioade de timp, circulatia dinspre Bucuresti pe banda a doua a autostrazii, iar pe cea dinspre breteaua de acces de pe centura pe benzile unu si de accelerare", arata un comunicat al Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

In apropiere de Cernavoda, s-a produs o tamponare in care au fost implicate trei masini. Pana la scoaterea acestora in afara partii carosabile, circulatia se va desfasura doar pe o banda, mai arata documentul citat.

Pentru a evita producerea unor accidente in lant, politistii recomanda soferilor sa ...citeste mai departe despre "Atentie, turisti! Autostrada Soarelui - aglomeratie, accident, restrictii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aglomeratie autostrada soarelui, #trafic restrictii autostrada soarelui, #taxa Fetesti autostrada , #Stiri Administratie