Atentie, turisti! Aglomeratie si multe radare pe drumurile spre litoral si munte

Sambata, 15 August 2015, ora 08:26
915 citiri
Atentie, turisti! Aglomeratie si multe radare pe drumurile spre litoral si munte
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii s-au pregatit pentru un weekend foarte aglomerat pe drumurile catre litoral si Valea Prahovei.

Pentru a evita accidentele provocate de viteza excesiva si pentru a fluidiza traficul, au organizat mai multe filtre si sunt pregatiti cu radare si un elicopter sa-i taxeze pe cei care nu respecta Codul Rutier.

Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, "conform planului de masuri aprobat de catre viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, politistii se vor afla la datorie in acest weekend si vor actiona in special pe arterele ce converg catre litoral, Valea Prahovei, precum si spre alte zone de agrement, pentru prevenirea accidentelor cauzate de nerespectarea vitezei regulamentare si pentru fluidizarea traficului".

Politia aminteste ca la acest sfarsit de saptamana vor avea loc manifestari religioase si se va sarbatori Ziua Marinei si a fortelor navale, la care se asteapta participarea unui public numeros, si implicit, o ...citeste mai departe despre "Atentie, turisti! Aglomeratie si multe radare pe drumurile spre litoral si munte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trafic autostrada Soarelui, #radare autostrada soarelui, #politie autostrada soarelui , #Stiri Administratie