Taxele de pod si rovinieta pot fi platite din nou prin SMS, dupa ce eroarea a fost rezolvata - UPDATE

Duminica, 07 Iulie 2019, ora 17:00
897 citiri
Taxele de pod si rovinieta pot fi platite din nou prin SMS, dupa ce eroarea a fost rezolvata - UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat duminica la pranz ca nu functioneaza serviciul de plata prin SMS a rovinietei sau a taxelor de pod, asa ca soferii erau indrumati sa plateasca la benzinarii.

UPDATE 17:00 - Dupa mai putin de doua ore CNAIR a anuntat insa ca defectiunea a fost remediata si taxa prin SMS este din nou valabila.

"Va reamintim ca in cazul in care din diverse motive ati efectuat trecerea podurilor dunarene fara a achita PEAJ, puteti plati acest serviciu, inclusiv la benzinarii, pana la ora 23:59 a zilei urmatoare efectuarii trecerii.

Precizam insa ca trebuie sa achizitionati Rovinieta inainte de a pleca la drum si puteti achita acest serviciu inclusiv la benzinarii", se arata intr-un comunicat CNAIR, remis Ziare.com.

Cel mai des este folosita plata prin SMS pentru a achita taxa de pod de la Fetesti, duminica fiind o zi extrem de aglomerata pe Autostrada Soarelui. ...citeste mai departe despre "Taxele de pod si rovinieta pot fi platite din nou prin SMS, dupa ce eroarea a fost rezolvata - UPDATE" pe Ziare.com

#plata SMS rovinieta pod fetesti , #Stiri Administratie