Atentie, soferi si turisti! Trafic restrictionat pe Valea Prahovei pana la iarna

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 14:46
1211 citiri
Atentie, soferi si turisti! Trafic restrictionat pe Valea Prahovei pana la iarna
Foto: Ziare.com

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) reia lucrarile de reabilitare a podului din Predeal aflat pe DN 1, lucrarile avand termen de finalizare doua luni, iar traficul in zona va fi restrictionat.

"CNADNR reia lucrarile de reabilitare a podului, fapt ce va crea disconfort participantilor la trafic si timpi de asteptare mai mari, dar trebuie sa intelegem cu totii ca acest pod trebuie reabilitat pentru asigurarea sigurantei circulatiei si a confortului utilizatorilor.

(...) CNADNR anunta participantii la trafic ca in perioada 15.09 - 15.11, perioada ce poate suporta anumite modificari, in functie de conditiile meteorologice, in intervalul cuprins intre zilele de luni ora 06:00 - vineri ora 14:00, traficul rutier se va desfasura restrictionat pe jumatate de cale, in zona pasajului aflat pe DN 1, la km 140+640, de pe raza localitatii Predeal, din jud. Brasov, in vederea executarii lucrarilor de reparatie a acestuia", se arata intr-un comunicat al ...citeste mai departe despre "Atentie, soferi si turisti! Trafic restrictionat pe Valea Prahovei pana la iarna" pe Ziare.com

#trafic restrictionat Predeal, #lucrari pod Predeal, #CNADNR lucrari Valea Prahovei , #Stiri Administratie