Atentie, soferi! Aglomeratie pe multe drumuri, iar vremea se inrautateste - UPDATE Trafic feroviar blocat de un copac cazut

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 13:08
1118 citiri
Atentie, soferi! Aglomeratie pe multe drumuri, iar vremea se inrautateste - UPDATE Trafic feroviar blocat de un copac cazut
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai multe drumuri nationale sunt foarte aglomerate, joi la pranz, in prima zi a minivacantei de Ziua Nationala. Printre acestea se numara si DN 1, pe Valea Prahovei.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, la ora 11:45 nu existau "drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile".

Totusi, pe DN 1 circulatia se desfasoara ingreunat, cu precadare in zona localitatii Comarnic si a statiunii Busteni. De asemenea, circulatia este ingreunata, pe ambele sensuri, si pe centura de vest a Ploiestiului.

Totodata, potrivit Mediafax, traficul feroviar era blocat, joi la pranz, intre statiile Darste si Timis din judetul Brasov, pe magistrala Brasov - Predeal. Un copac a cazut peste calea ferata, sub greutatea zapezii.

Aglomerat este si la iesirea de pe autostrada A1 in DN 7, in zona localitatii Bascov de langa Pitesti, un nor rutier de asemenea foarte tranzitat in drumul spre diferite statiuni montane. Aglomeratie este si intre Pitesti si Ramnicu Valcea, dar si la punctul de trecere a frontierei de la Nadlac, spre Ungaria.

Este posibil ca drumurile sa se aglomereze si mai mult, odata cu inrautatirea vremii, fiind in vigoare o informare meteo de vreme rea si cod galben de viscol la munte in minivacanta de 1 Decembrie.

Citeste mai multe informatii utile pentru aceasta perioada:

Care sunt restrictiile de circulatieCe recomandari au politistii pentru aceasta minivacantaCFR introduce mai multe trenuri de 1 DecembrieCum va fi vremea in minivacanta de 1 DecembrieInformare meteo de vreme rea si cod galben de viscol la munte in minivacanta de 1 Decembrie ...citeste mai departe despre "Atentie, soferi! Aglomeratie pe multe drumuri, iar vremea se inrautateste - UPDATE Trafic feroviar blocat de un copac cazut" pe Ziare.com

#aglomeratie Valea Prahovei, #trafic 1 decembrie, #aglomeratie minivacanta , #Stiri Administratie