Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Armata e in sarbatoare, duminica, la Bucuresti: Exercitii de supravietuire, tiroliana si fanfara

Armata e in sarbatoare, duminica, la Bucuresti: Exercitii de supravietuire, tiroliana si fanfara

De Ziua Fortelor Terestre, duminica, 23 aprilie, sunt organizate mai multe evenimente.

In Parcul Tineretului vor avea loc exercitii de supravietuire, procedee de escaladare, tehnici de autoaparare si nu numai, iar seara bucurestenii sunt invitati in fata Palatului Cercului Militar National pentru un concert si o retragere cu torte.

In Parcul Tineretului din Capitala, intre orele 10:00 si 18:00, militarii Statului Major al Fortelor Terestre vor prezenta tehnica de lupta, armamentul si echipamentul din dotare, vor avea loc exercitii demonstrative de interventie, exercitii de supravietuire, procedee de escaladare, tiroliana, tehnici de autoaparare, precum si exercitii de manuire a armamentului, se arata intr-un comunicat MApN remis Ziare.com.

Intre orele 15:00 si 18:00 va avea loc un spectacol sustinut de formatii artistice ale cercurilor militare, precum si un concert de muzica de fanfara, corala si instrumentala.

De la ora 19:15, pe Esplanada Palatului Cercului Militar National va avea loc un concert de muzica de fanfara si muzica ostaseasca sustinut de Muzica Reprezentativa a MApN. si de corul Academiei Tehnice Militare.

Retragerea cu torte va incepe la ora 21:00, in fata Palatului Cercului Militar National, si va continua spre Opera Nationala Bucuresti - Podul Cotroceni - Soseaua Cotroceni - Bd. Iuliu Maniu- Bd. Vasile Milea - Drumul Taberei - Statul Major al Fortelor Terestre.

A.S. ...citeste mai departe despre "Armata e in sarbatoare, duminica, la Bucuresti: Exercitii de supravietuire, tiroliana si fanfara" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2561 ori