Arafat respinge din nou acuzatiile care i se aduc: Daca am fost corupt, gasiti banii!

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 09:36
962 citiri
Arafat respinge din nou acuzatiile care i se aduc: Daca am fost corupt, gasiti banii!
Foto: Facebook/Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat respinge noile acuzatii care i-au fost aduse, joi seara, intr-o emisiune de televiziune, el negand ca ar avea la dispozitie banii fundatiei SMURD si dezmintind categoric ca ar fi primit vreodata mita.

Intr-o postare pe Facebook, Raed Arafat spune ca a urmarit emisiunea de joi seara, de la postul B1 TV, in care Catalin Tolontan ar fi facut speculatii la adresa lui.

"Imi place cum se arunca cate o chestie pozitiva despre activitatea mea, urmata de venin si minciuni si speculatii care pot pune pe oricine care nu ma cunoaste la indoiala asupra integritatii mele si activitatii mele.

Iata cateva chestii care le-am auzit in cadrul emisiunii respective si consider ca trebuie sa le clarific aici: Am inteles ca 'am postaci mai (ceva - n.red.) ca doamna Udrea si ca nu se stie de unde ii platesc dar poate de la Fundatia pentru SMURD'. Tin sa-l informez pe domnul Tolontan care a facut aceasta afirmatie ca nu am postaci, nu am nevoie de postaci si nici nu am ...citeste mai departe despre "Arafat respinge din nou acuzatiile care i se aduc: Daca am fost corupt, gasiti banii!" pe Ziare.com

#Arafat Tolontan ambulanta SMURD, #Arafat bani fundatie SMURD, #Arafat avere , #Stiri Administratie