Arafat: Deblocarea posturilor in Sanatate continua in 2014, dupa evaluare

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 18:51
1152 citiri
Arafat: Deblocarea posturilor in Sanatate continua in 2014, dupa evaluare

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca in 2014 vor fi deblocate in continuare posturi in sistemul de sanatate, insa numarul acestora va fi stabilit in urma unei evaluari din primul trimestru al anului viitor.

Raed Arafat a declarat, sambata, la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa, ca in 2014 trebuie sa fie facuta o noua evaluare a "nevoilor de medici si asistenti in sistemul de sanatate", prin care sa se stabileasca de ce posturi este nevoie, astfel incat acestea sa fie asigurate si supuse aprobarii guvernului.

"Anul viitor trebuie facuta o reevaluare a nevoilor (de medici si asistenti - n.r.), pentru ca asta depinde si de cati rezidenti termina si cati pleaca din sistem, respectiv pe doua cai: unii prin pensionare si altii care parasesc sistemul", a spus Arafat.

Potrivit acestuia, si anul viitor va ramane regula in sistemul de sanatate, conform careia la un angajat plecat, automat o alta persoana va putea ocupa acel ...citeste mai departe despre "Arafat: Deblocarea posturilor in Sanatate continua in 2014, dupa evaluare" pe Ziare.com

#Arafat posturi Sanatate, #Arafat posturi spitale, #Arafat posturi medici 2014 , #Stiri Administratie