Apa Nova a crescut pretul nejustificat? Precizari de la companie

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 13:42
1244 citiri
Apa Nova a crescut pretul nejustificat? Precizari de la companie
Foto: Apa Nova

Compania Apa Nova reactioneaza la informatiile aparute in presa, cum ca ancheta DNA ar viza o crestere nejustificata de pret pentru serviciile prestate in Bucuresti.

"Conform ultimelor date statistice primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC), in martie 2015, tarifele pentru serviciile de alimentare cu apa si de canalizare practicate de Apa Nova Bucuresti sunt pe pozitia a 17-a, iar cele practicate de Apa Nova Ploiesti pe pozitia a 33-a, intre tarifele practicate de cei 33 de operatori mari de servicii de acest tip din Romania", precizeaza Apa Nova intr-un comunicat remis vineri Ziare.com.

Compania subliniaza ca acest tarif practicat "acopera cheltuielile de operare, intretinere, reabilitare, dezvoltare si modernizare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare, conform cerintelor Contractului de Concesiune, pe intreaga perioada a concesiunii (25 de ani) ".

In plus, Apa Nova Bucuresti considera ca a ...citeste mai departe despre "Apa Nova a crescut pretul nejustificat? Precizari de la companie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apa Nova crestere pret Bucuresti, #Apa Nova pret Bucuresti , #Stiri Administratie