Anunt crucial de la Ministerul Apararii despre mobilizarea rezervistilor si recrutarea tinerilor din Romania

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 09:49
941 citiri
Anunt crucial de la Ministerul Apararii despre mobilizarea rezervistilor si recrutarea tinerilor din Romania
Foto: Ministerul Apararii

Ministerul Apararii Nationale precizeaza intr-un comunicat remis presei vineri dimineata care este situatia reala in legatura cu mobilizarea rezervistilor si recrutarea tinerilor din Romania.

MApN subliniaza inca o data ca nu a fost declansat niciun proces de mobilizare a rezervistilor sau de recrutare a tinerilor in contextul crizei din Ucraina, dupa ce in mass-media au reaparut o serie de speculatii pe aceasta tema.

"Ministerul Apararii Nationale infirma categoric existenta vreunui proces de mobilizare a rezervistilor si de recrutare a tinerilor pe teritoriul Romaniei. Mobilizarea rezervistilor si incorporarea tinerilor pentru executarea serviciului militar obligatoriu sunt posibile numai la declararea starii de razboi sau de mobilizare, conform Legii nr. 355/2009 privind regimul starii de mobilizare partiala sau totala a fortelor armate si al starii de razboi", se precizeaza in documentul remis Ziare.com de MApN.

Negocierile-maraton de la Minsk, intre presedintii Rusiei, ...citeste mai departe despre "Anunt crucial de la Ministerul Apararii despre mobilizarea rezervistilor si recrutarea tinerilor din Romania" pe Ziare.com

#mobilizare rezervisti, #mobilizare armata tineri, #mobilizare rezervisti Ucraina , #Stiri Administratie